Seniorklubben i Golfklubben Storstrømmen

                                                                                                                                                                         Marts 2020

Efter en snart veloverstået vintergolfsæson, med i skrivende stund fremmøde i snit af 19 medlemmer, er vi nu klar med turneringsprogrammet 2020 – den 38. sæson.

Turneringsprogram 2020:  Turneringsprogram er vedlagt, og der startes torsdag den 2. april med en åbningsmatch, hvor Seniorklubben er vært ved morgenbord kl. 8:30. Vi slår ud kl. 9:30. Der er tilmelding til denne match, så husk at tilmelde jer på listerne i klubhuset eller via Golfbox (Seniorklubbens Åbningsmatch 2020), senest torsdag den 26. marts kl. 13:00. Bemærk: åbningsmatchen blev aflyst p.g.a. COVID-19.

Igen I år har vi forsøgt at lægge et varieret program med tællende stableford matcher, holdmatcher og venskabsmatcher.  Årets udflugt går til Køge Golf Klub torsdag den 27. august. Bemærk: årets udflugt er flyttet til 17. september.  

Slagspil: Der vil i år være to torsdage med slagspil på programmet, som vil være obligatorisk for alle, dog med maximum 10 slag per hul. Deltagerne sendes ud i HCP orden.  Det vil være tællende matcher. Bemærk: der vil kun være en torsdag med slagspil, da vi kom sent igang med programmet p.g.a. COVID-19.

Matcher med tilmelding: Der kan igen i år vælges mellem tilmelding på listerne i klubhuset ELLER via Golfbox. Tilmeldingsfrist er altid torsdagen før, så noter jer de matcher med tilmelding, således at I får meldt til, inden det er for sent. 

Årets golfere:  I år vil der igen blive kåret 2 Årets Golfere – 1 dame og 1 herre. Der er mulighed for at spille 15 tællende matcher om disse titler, og den dame og den herre, som har samlet flest stableford point vinder. Såfremt banen skulle blive lukket for kørsel med buggy, vil de tællende matcher ikke blive suspenderet, men forsætter efter det fastlagte program.

Holdsammensætningen om torsdagen: Dette vil igen ske ved ren lodtrækning, uanset hvordan damer, herrer og ægtefolk kommer til at spille sammen. Dog vil der i de tilfælde hvor det er hensigtsmæssigt blive lavet rene buggy-hold, for også at starte på nogle af de fjerntliggende huller. I år spilles i 3 rækker –  A, B og C-række, som vedtaget på generalforsamlingen.

Bunkerpenge: Vi fortsætter med at indsamle bunkerpenge. De indsamlede penge doneres til Hospitalsklovnene på Børneafdelingen på Nykøbing F. Sygehus.

Kontingent: Kr. 250,00 bedes indbetalt til Nordea konto 2650–4395 665 311 (kasserer John Rifbjerg Erichsen) senest onsdag den 1. april 2020. Hvis man har en anden bankforbindelse, kan det være en god ide, at indbetale i god tid.

Seniorklubbens hjemmeside:www.senior-golf.dk vises bl.a. resultatliste for de tællende matcher samt andre oplysninger om Seniorklubben, som kan være interessante for medlemmerne. I den forbindelse skal vi gøre opmærksom på, at ved indmeldelse i Seniorklubben gives samtidig tilladelse til, at ens navn samt foto kan fremkomme på Seniorklubbens hjemmeside.

På gensyn den 2. april og velkommen til en ny spændende sæson. Vi håber, at I talstærkt vil støtte op om alle arrangementerne

 

Med venlig hilsen

På bestyrelsens vegne

Gert Jørgensen

Formand