Seniorklubben i Golfklubben Storstrømmen

 

 

 

Kære medlemmer                                                                      Marts  2019

Efter en snart veloverstået vintergolfsæson, med i skrivende stund fremmøde i snit af 17 medlemmer, er vi ved at være klar til at starte turneringsprogrammet 2019 – den 37. sæson.

Turneringsprogram 2019:  Turneringsprogram er vedlagt, og der startes torsdag den 4. april med en åbningsmatch, hvor der forinden er morgenbord kl. 8:00. Seniorklubben er vært. Der er tilmelding til denne match, så husk at tilmelde jer på listerne i klubhuset eller via Golfbox (Seniorklubbens Åbningsmatch 2019), senest torsdag den 28. marts kl. 13:00.

Igen I år har vi forsøgt at lægge et varieret program med tællende stableford matcher, holdmatcher og venskabsmatcher.  Årets udflugt går til Skjoldenæsholm nye bane torsdag den 8. august.   

Der vil også være en enkelt torsdag med slagspil på programmet, som vil være obligatorisk for alle, dog med maximum 10 slag per hul. Deltagerne sendes ud i HCP orden.  Det vil ikke være en tællende match.

I september måned (uge 37) har moderklubben 50 års jubilæum. Det vil blive fejret på forskellige måder. Seniorklubben er af moderklubben blevet opfordret til at afholde en jubilæumsmatch torsdag den 12. september, hvor andre klubber inviteres. Dette vil I høre nærmere om på et senere tidspunkt.

Matcher med tilmelding: Der kan igen i år vælges mellem tilmelding på listerne i klubhuset ELLER via Golfbox. Tilmeldingsfrist er altid torsdagen før, så noter jer de matcher med tilmelding, således at I får meldt til inden det er for sent. 

Årets golfere: 2018 var sidste år, hvor vandrepokalen blev taget i anvendelse ifm. Årets Golfer.  I år vil der blive kåret 2 Årets Golfere – 1 dame og 1 herre. Der er mulighed for at spille 15 tællende matcher om disse titler, og den dame og den herre, som har samlet flest stableford point vinder. Såfremt banen skulle blive lukket for kørsel med buggy, vil de tællende matcher ikke blive suspenderet, men forsætter efter det fastlagte program.

Holdsammensætningen om torsdagen: Dette vil i den nye sæson ske ved ren lodtrækning, uanset hvordan damer, herrer og ægtefolk kommer til at spille sammen. Dog vil der i de tilfælde hvor det er hensigtsmæssigt blive lavet rene buggy-hold, for også at starte på nogle af de fjerntliggende huller. I år spilles i en A og B-række.

Bunkerpenge: Vi fortsætter med at indsamle bunkerpenge. De indsamlede penge doneres til Hospitalsklovnene på Børneafdelingen på Nykøbing F. Sygehus.

Kontingent: Kr. 250,00 bedes indbetalt til Nordea konto 2650–4395 665 311 (kasserer John Rifbjerg Erichsen) senest mandag den 1. april 2019. Hvis man har en anden bankforbindelse, kan det være en god ide, at indbetale i god tid.

Seniorklubbens hjemmeside:www.senior-golf.dk vises bl.a. resultatliste for de tællende matcher samt andre oplysninger om Seniorklubben, som kan være interessante for medlemmerne. I den forbindelse skal vi gøre opmærksom på, at ved indmeldelse i Seniorklubben gives samtidig tilladelse til, at ens navn samt foto kan fremkomme på Seniorklubbens hjemmeside.

På gensyn den 4. april og velkommen til en ny spændende sæson. Vi håber, at I talstærkt vil støtte op om alle arrangementerne.

Med venlig hilsen
På bestyrelsens vegne
Gert Jørgensen, formand